posto..posto... (5)

2:29 AM by , under

hehe...mana ada posto...saja je...lately ni kerja banyak giler kat opis...pasal tu dah lama blog aku ni tak ber"update"...anyway kepada korang tunggu je la aku nyer next entry bila kerja kat opis tu dah kurang sikit...
oh ya...aku ada toy baru...lens canon 70-200mm f/4L IS USM...abis la jugak duit aku beli lens ni...dah lama gak aku idam nak beli L lens ni...akhirnya...





edit post

5 Reply to "posto..posto..."

jeme on June 26, 2009 at 10:56 AM

ohohoooo..ni ke benda allah nyer..

baper riban weh..

gambar sure ganteng lepas nih...

kalau nikkor bleh jugak aku pinjam..tp white side ape bleh wat

 

kebaya_embah on June 26, 2009 at 11:08 PM

caya la bro..mara ke depan yop!

 

siapa.aku.shah on June 28, 2009 at 8:28 PM

jeme - meh la join white side...hahaha...
kebaya_embah - yup..

 

kasut-gombak on June 30, 2009 at 4:21 PM

waaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!


demm,
ko dh up 1 level neh.
demm.

hahahaha.

 

takumi on July 1, 2009 at 1:14 PM

perghh...!!!!!!
bro go to the next level..kehkeh..
tak bleh jadi nih..hoho