izyan alirahman (2)

12:13 AM by , under


siapa dia itu izyan alirahman...tak kenal..?pernah dengar kokokaina...tak pernah..?amacam lak dengan zee avi...pun tak pernah jugak...?
ok la..aku citer skit..izyan atau lebih dikenali zee avi skarang ni adalah seorang singer songwriter..lahir kat miri, sarawak tapi dibesarkan kat kuala lumpur..kini sedang mencipta nama kat US dengan 1st self-titled album dia yang dikeluarkan oleh brushfire records kepunyaan jack jonhson..tak tahu sapa tu jack johnson boleh tanya sama en.google..hehe..
lagu dia yang tengah hit skarang ialah lagu bitter heart & kantoi...slalu la jugak keluar kat radio local radio...support our Malaysian who is going big in US..nak tahu lebih lanjut pasal zee avi boleh google or gi official website dia www.zeeavi.com




edit post

2 Reply to "izyan alirahman"

jeme on June 12, 2009 at 5:24 PM

lagu kantoi tu beshhh

 

wedding video grapher on June 24, 2009 at 1:49 PM

ye la...menyentuh kalbu ku....heehe