siapa.nurul 1

4:06 PM by , under ,






aku gi shoot nurul ni hari sabtu lepas kat putrajaya...kalau ada sesapa yang perasan..nurul ni adalah salah seorang gadis F1 yang lepas..enjoy...

SHAHRUL NIZAM
Senior Photographer
Ahzadesign Photography
T : +6017 323 8894
E : siapaakushah@ahzadesign.com / siapaakushah@gmail.com
Official Website : www.ahzadesign.com
Personal Photoblog : http://siapaakushah.blogspot.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/siapaakushah



edit post

siapa.kami.ahzadesign photography (0)

2:15 PM by , under

siapa.kami.ahzadesign photography...syukur alhamdulillah dunia fotografi di Malaysia kini dimeriahkan lagi dengan tertubuhnya Ahzadesign Photography...diketuai oleh "chikozawa" selaku principal dibantu oleh "siapa.aku.shah" & "hafifi" sebagai senior photographer.."rafaei" & razmi" selaku junior photographer.."aline" selaku art designer dan "syahkila" sebagai apperantice..
berlainan latarbelakang...tetapi dengan satu minat...memberikan yang terbaik untuk setiap pelanggan...itu matlamat kami...oleh itu kami amat mengharapkan pendapat dan pandangan anda untuk mempertingkatkan mutu kerja kami...

SHAHRUL NIZAM
Senior Photographer
Ahzadesign Photography
T : +6017 323 8894
E : siapaakushah@ahzadesign.com / siapaakushah@gmail.com
Official Website : www.ahzadesign.com
Personal Photoblog : http://siapaakushah.blogspot.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/siapaakushah



edit post

Flickr Tee KL Outing | 110409 1

5:49 PM by , under , ,

sabtu lepas aku berpeluang join outing group "Butik Tee" dari Flickr...lebih kurang 70 orang yang join outing ni...kitaorang start berkumpul kat Central Market pukul 7 dan seperti biasa la orang Melayu...huhu...dalam kul 9.30 baru kitaorg start selepas group photo, briefing by the organizer Mr.Monkeykrap@mike & Mr.Eshazli...dipecahkan kepada 3 group...2 group buat & 1 lagi group buat Street Candid yg dikepalai oleh Chot...organizer jugak menyediakan 2 orang model untuk outing kali ni...Bie & Maya...
banyak lagi gambar Cik Bie & Cik Maya ni...kalau nak tengok lagi klik sini Bie & Maya...

SHAHRUL NIZAM
Senior Photographer
Ahzadesign Photography
T : +6017 323 8894
E : siapaakushah@gmail.com / buttersln@yahoo.com
Official Website : www.ahzadesign.com
Personal Photoblog : http://siapaakushah.blogspot.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/siapaakushah




edit post

last weekend aku bersama2 dengan team Ahzadesign telah berkesempatan untuk merakamkan detik2 bahagia pasangan Fauzi & Syamim Dato Aziz di Pulau Indah...Selamat Pengantin Baru untuk kedua2 mempelai...





SHAHRUL NIZAM
Senior Photographer
Ahzadesign Photography
T : +6017 323 8894
E : siapaakushah@gmail.com / buttersln@yahoo.com
Official Website : www.ahzadesign.com
Personal Photoblog : http://siapaakushah.blogspot.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/siapaakushah




edit post



SHAHRUL NIZAM
Senior Photographer
Ahzadesign Photography
T : +6017 323 8894
E : siapaakushah@gmail.com / buttersln@yahoo.com
Official Website : www.ahzadesign.com
Personal Photoblog : http://siapaakushah.blogspot.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/siapaakushah




edit post

hired us... 1

2:55 AM by , under

to know more about Ahzadesign Photography, feel free to visit our website by click to the image above.

SHAHRUL NIZAM

Senior Photographer
Ahzadesign Photography
T : +6017 323 8894
E : siapaakushah@gmail.com / buttersln@yahoo.com
Official Website : www.ahzadesign.com
Personal Photoblog : http://siapaakushah.blogspot.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/siapaakushah




edit post