assalamualaikum wbt...

akhirnya dapat gak aku meng'update'kan blog aku ni..kepada kawan2 yang rajin jengok2 blog aku ni..sorry lah pasal tak update..kerja kat opis bertimbun-timbun..banyak sangat..keluar outing photoshoot pun ye jugak..tapi takpela skarang aku dah update..huhu.. kat sini aku nak berkongsi dengan korang gambar2 yang aku amik selama aku tak update..dari model photoshoot ke post-wedding (outdoor potraiture)..so kepada korang..enjoy...

azlynne | 060609
organized by member flickr aku (hafiz anak pak saadon & cik wan)..shoot dekat taman desa bersama lagi 7 orang flickrian..




joe & reen outdoor | 130609
outdoor photoshoot newly wed with ahzadesign (chiko & razmie)..lokasi sekitar putrajaya..couple yang gila2 & sangat bekerjasama..




glamourous nature | 140609
shoot di FRIM & taman metropolitan, kepong dengan member2 flickr aku..modelnya is suzie..sepatutnya untuk shoot ada 3 orang model..atas sebab2 yg tak dapat dielakkan..suzie sorang je yang dapat datang..aku dijemput last minute untuk photoshoot ni..




klue urbanscape 2009 | 270609
most talked art event in kl held at klpac, sentul west..from art, clothing, craft, musical show, movie show, art performance..u name it..everything is there for the whole day..




geisha | 050709
TTL (aku nyer flickr group) first photoshoot..modelnya ialah sam..location terpaksa dirahsiakan atas permintaan tuan tanah..huhu..





butik tee melaka grand outing | 110709 - 120709
the grand outing by flickr group butik tee..ramai gak la yang join outing ni..ada yang tido kat sana & ada gak yang balik hari..2 hari yang penuh ngan aktiviti menangkap gambar..huhu..



manchester united asian tour 2009 | 170709
fav. team aku..ni gambar masa training day (candid kat luar stadium)..



shout award | 170709
elok lepas tgk man.utd training..aku berlari ke stadium putra lak utk shout award..dapat tiket free..sapa tak mau pegi..sempat la jugak dok kat red carpet dengan keyon n apis jawe amik gambar celeb yang datang..




rock chic | 090809
photoshoot yang diset secara tak sengaja..idea keyon n apis jawe..last minute nyer planning ni..yang pegi shoot pun kitaorang bertiga aje..model lee hitler (jgn tanya kenapa nama dia ada hitler)..shoot dekat area bukit bintang..semua prop ihsan dari kawan2..



gothic angel | 160809
2nd project utk TTL..model dia ialah anna..lokasi tak dapat diberitahu..yang aku leh reveal ialah bangunan lama..tu je.. huhu..aku shoot tak banyak pasal baru nak baik demam..dapat la 2-3 keping yg aku puas hati..



ok la..mesti korang jenuh nak tgk entry kali ni kan..yelah aku rasa dekat 2 bulan aku tak update..kalo nak tengok lagi gambar leh gi aku nyer flickr..ada lagi gambar kat sana..cukup la untuk kali ni..tunggu untuk entry yang akan datang..ada benda baru aku nak reveal..huhu..





edit post

posto..posto... (5)

2:29 AM by , under

hehe...mana ada posto...saja je...lately ni kerja banyak giler kat opis...pasal tu dah lama blog aku ni tak ber"update"...anyway kepada korang tunggu je la aku nyer next entry bila kerja kat opis tu dah kurang sikit...
oh ya...aku ada toy baru...lens canon 70-200mm f/4L IS USM...abis la jugak duit aku beli lens ni...dah lama gak aku idam nak beli L lens ni...akhirnya...





edit post