miniature world (2)

3:25 PM by , under




edit post

Haizam & Aida - Part 2 (0)

6:37 PM by , under

Haizam & Aida part 2...kali ni kita ke rumah Haizam di Taman Tun Dr.Ismail untuk upacara bertandang pulak...event berlangsung pada sebelah malam dan agak mencabar bagi aku...Alhamdullillah semuanya berjalan dengan lancar bantuan rakan2 dari team Ahzadesign (Chiko & Hafifi), Sirreh, Kawanari & kawan...





edit post

apa kau nak... 1

2:37 PM by , under



edit post

Haizam & Aida - Part 1 (2)

4:43 AM by , under

semalam aku ikut tag di seremban...shoot wedding untuk pasangan Haizam & Aida...actually diaorang dah nikah hari sebelumnya yang mana aku x dapat nak shoot...thanks to chiko, hafifi dan razmi dari team Ahzadesign Photography...tak lupa juga untuk future team-mate syakila...hehe...






edit post

creative lighting system (7)

4:09 PM by , under

hari jumaat 130309 jam 2130 bertempat di tesco mutiara damansara...aku join bebudak dari photoskool untuk perjumpaan tt damansara yang pertama...actually tt ni dah lama dicadangkan tapi baru ari tu dapat dilaksanakan...sesi yang pertama ini lebih tertumpu kepada suai kenal antara satu sama lain...dalam 11 orang yang datang termasuk aku...(hondaex1991, syai, phizy, amb, unicorntrilogy, kui, casanova, berx, sirreh & cyperhakz)...sempat la jugak kitaorang buat sesi CLS dekat belakang Mc'D...

(gambar di ambil menggunakan nikon D90+Sigma 10-20mm lens, 1 unit sb-600 & sb-800)



edit post

E'in + Suzy + Susz 1

9:33 PM by , under , ,






hari isnin lepas, aku berkesempatan join dengan bebudak TT Ampang dari PhotoSkool untuk shoot model di Taman Tasik Perdana...inilah kali pertama aku shoot model...so banyak yang aku kena betulkan lagi dari segi teknikal...(so maknanya kena shoot model lagi la lepas ni...sesapa yang yang nak jadi model, boleh la contact aku...hehehe...)thanks to alin jr for the model (E'in + Suzy + Susz)...and bebudak lain...



edit post

Shahfaizal & Baby Suraya 150309 Klang (2)

9:03 PM by , under

Semalam follow sifu aku, chiko gi shot wedding reception couple Shahfaizal & Baby Suraya dekat Crystal Crown Hotel Grand Ballroom kat Pandamaran, Klang...couple ni lah yg chiko ajak aku shot akad nikah ari tu tapi aku x dapat join...anyway untuk event semalam kitaorang di join oleh faiz, eddy, sirreh (teruja aku ngan itu wide lens)dan wakzahir...




edit post

Mawardi & Raifah 1

4:49 PM by , under


Tag with Sutrisno from iszupicture last Sunday at Shah Alam..



edit post

Khalis & Afzan (0)

10:42 AM by , under


follow tag dengan adioamigoes hari sabtu lepas dekat USJ2...



edit post