posto..posto... (5)

2:29 AM by , under

hehe...mana ada posto...saja je...lately ni kerja banyak giler kat opis...pasal tu dah lama blog aku ni tak ber"update"...anyway kepada korang tunggu je la aku nyer next entry bila kerja kat opis tu dah kurang sikit...
oh ya...aku ada toy baru...lens canon 70-200mm f/4L IS USM...abis la jugak duit aku beli lens ni...dah lama gak aku idam nak beli L lens ni...akhirnya...





edit post

izyan alirahman (2)

12:13 AM by , under


siapa dia itu izyan alirahman...tak kenal..?pernah dengar kokokaina...tak pernah..?amacam lak dengan zee avi...pun tak pernah jugak...?
ok la..aku citer skit..izyan atau lebih dikenali zee avi skarang ni adalah seorang singer songwriter..lahir kat miri, sarawak tapi dibesarkan kat kuala lumpur..kini sedang mencipta nama kat US dengan 1st self-titled album dia yang dikeluarkan oleh brushfire records kepunyaan jack jonhson..tak tahu sapa tu jack johnson boleh tanya sama en.google..hehe..
lagu dia yang tengah hit skarang ialah lagu bitter heart & kantoi...slalu la jugak keluar kat radio local radio...support our Malaysian who is going big in US..nak tahu lebih lanjut pasal zee avi boleh google or gi official website dia www.zeeavi.com




edit post

isn't she cute..? (0)

4:31 PM by , under , , ,





couple of week ago..i had an oppotunity to photograph allysa..chiko's niece..this is part of Ahzadesign promotion for the Free Outdoor Potraiture..the location is at the Taman Tasik Bandaran Kelana Jaya..
for those who are interested with the Free Outdoor Potraiture promotion..do contact me for more information..this promotion is not limited to kids only but also for couple..family..friends..you are welcome..
to girls or guys who are thinking to be a model..
I can help you build-up your portfolio..

SHAHRUL NIZAM
Senior Photographer
Ahzadesign Photography
T : +6017 323 8894
E : siapaakushah@ahzadesign.com / siapaakushah@gmail.com
Official Website : www.ahzadesign.com
Personal Photoblog : http://siapaakushah.blogspot.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/siapaakushah



edit post