pergh...lama dah aku tak update blog aku ni...skarang ni keje tengah berlambak kat opis...sampai aku pun tak tau nak buat yang mana satu...so untuk korang yang baca entri aku kali ni..sila baca sampai habis..hehe...

Syahrian & Fareez | 190405
aku nak start entri aku kali ni dengan aku nyer 1st official job...job ni adalah upacara pertunangan antara Syahrian (gadis comel dari Sarawak) dan pasangan dia Fareez...kepada Yan sorry coz lambat up gambar..hehe..



Dalila & Amir | 260409
event yang ke-2 untuk entri ni pulak aku tag ngan Chiko untuk upacara pernikahan & persandingan pasangan Dalila & Amir di Mantin, Negeri Sembilan...aku rasa seronok shoot pasangan yang sporting dan gila-gila ni...Dalila ni adalah officemate pada Aida yang pernah aku shoot wedding dia sebelum ni...




Hassan & Yatie | 010509 & 020509
Sitiawan, Perak adalah destinasi yang seterusnya..pergi sebagai 2nd photog kepada Chiko...turut join kitaorang ialah team member Jeme & Razmi...nak dijadikan cerita..Yatie ni adalah member sekolah aku masa kat SM Methodist ACS, Sitiawan..dan kebetulan jugak member kepada Chiko masa zaman kolej..dah lama gila aku tak jumpa ngan Yatie ni..couple yang gila-gila gak diaorang ni..




TV3 Kids @ SK.Taiping | 040509
lebih kurang seminggu gerak ke Sitiawan, Chiko inform aku yang trip kali ni kitaorang akan shoot satu event TV3 Kids kat sekolah SK.Taiping..satu peluang yang best bagi aku..officially shoot on behalf SK.Taiping..lagi gambar kat flickr aku..





Flickr Group Outing @ Zoo Negara | 100509
berkesempatan untuk join mini outing Butik Tee (flickr group) dekat Zoo Negara..outing ni adalah kesinambungan dari first Butik Tee outing @ Central Market sebelum ni..ini antara mini outing sebelum Butik Tee Grand Outing kat Melaka Julai nanti..lebih kurang 30 orang join outing kali ni..turut serta 2 orang model (Fatin & Aida)..ini adalah sebahagian gambar2 untuk outing kali ni..lain2 gambar boleh tengok flickr aku..





oh ya...kepada sesapa yang berminat aku tengah offer nak ambik gambar outdoor potraiture for FREE (couple, family or friends)..jugak kepada model wannabe..aku boleh tolong shoot untuk korang nyer portfolio...

SHAHRUL NIZAM
Senior Photographer
Ahzadesign Photography
T : +6017 323 8894
E : siapaakushah@ahzadesign.com / siapaakushah@gmail.com
Official Website : www.ahzadesign.com
Personal Photoblog : http://siapaakushah.blogspot.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/siapaakushah



edit post

Pengumuman Penting...!!! (0)

7:47 PM by , under


hahaha...sebenarnya xde pun pegumuman penting...saja je kasi gimik skit...anyway ada la jugak aku nak bagitau...kemasukan ahli baru Ahzadesign Photography...Nurul Azman aka Jeme..agak2 nak berkenalan dengan dia boleh la tengok blog dia...

SHAHRUL NIZAM
Senior Photographer
Ahzadesign Photography
T : +6017 323 8894
E : siapaakushah@ahzadesign.com / siapaakushah@gmail.com
Official Website : www.ahzadesign.com
Personal Photoblog : http://siapaakushah.blogspot.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/siapaakushah



edit post